måndag 29 oktober 2012

Så är det nu

Vart tar tiden vägen? Och hur snabbt går den inte? Poff, säger det och så har jag inte bloggat på tre veckor. Men lever gör jag och läser era bloggar gör jag. Läser böcker gör jag inte så mycket, eller har inte gjort så mycket men börjat nu igen. Så tänkte bara uppdatera er på hur allt ser ut just nu.

För att vara lite personlig så håller jag precis på att byta jobb. Mina tre månader på förra jobbet tog slut i fredags och det var väldigt, väldigt sorgligt. Jag saknar dem redan! Bakade kaka, vi fikade och jag fick en present. Även om jag visste att jag skulle sluta just den dagen ända från början så var det jättejobbigt. Saknar er A, R, M, C och odjuret I. I är då alltså en hund. Han är så söt. Jag kommer inte klara det särskilt bra att inte träffa honom varje dag. Men! Jag sökte ett annat jobb under min sista vecka, fick gå på två olika intervjuer och crash, bom, pang så hade jag ett nytt jobb! Det hela gick väldigt fort. Var på intervju 1 på måndagen, intervju 2 på torsdagen och fick reda på att jag fått det på fredagen. Börjar på måndag så jag har faktiskt höstlov nu som alla ni som går i skolan! Känns ju riktigt bra.


Har som sagt inte läst så mycket den senaste tiden. Endast seriealbumet Love Hurts av Kim W Andersson som jag gillade mycket. Får nog skriva en liten recension på den. Men igår började jag läsa Bad Girls Don't Die, se bilden
-------------------------------------------->
Den är bra! Lovande.


Har dock köpt några böcker den senaste tiden, för att det kan man ju inte sluta med bara för att man inte läser lika mycket, eller hur?


En liten skörd från Book Depository:


Ett par böcker från Science Fiction-bokhandeln och ett par från en annan butik här i Göteborg:


Och sist och också minst i antal, några bibliotekslån:


Så det var det det. På onsdag är det Halloween! Mer om det senare. Ha det bra så länge!

3 kommentarer:

  1. The Evolution of Mara Dyer och Beautiful Creatures! Vill ha!!! ;D

    SvaraRadera
  2. Kul att det löste sig med jobbet. Och grattis till det nya!

    SvaraRadera