lördag 28 december 2013

För att vara lite personlig

Det är bara några dagar kvar tills det nya året börjar och aldrig har jag känt att jag velat lämna ett år bakom mig så mycket som jag vill med 2013. Det har varit ett jobbigt år för mig på många sätt och just nu vill jag bara att detta år skall bli ett minne.

Som ni märkt i inlägget nedan så fick vi säga hejdå till vår katt Maja den 7:e december. Hon blev dålig ganska tidigt på hösten, kanske i början av september. Så det har varit en jobbig höst, minst sagt. Maja föddes när jag var sju och sedan dess har vi varit tillsammans jämt. Det är tomt, är väl allt jag kan säga.

Men jag väljer att minnas det fina med Maja och tar det med mig in i nästa år som jag hoppas kommer bli ett riktigt bra år. Jag fick kontrakt på en lägenhet här i förra veckan, så redan i slutet av januari flyttar jag in till centrala Göteborg! Har bott hemma tills nu så det ska bli väldigt roligt att bo själv. Det är en liten studentetta på 28 kvm, vet inte hur jag ska få plats med alla saker och så men det är ju charmigt i alla fall.

I samma veva börjar jag på universitetet igen, efter att ha jobbat i ett och ett halvt år. Litteratur är det jag ska läsa, vilket ska bli intressant som bara den. Jag har även lite fler planer inför resten av mina studier, men det tar jag då.

Hoppas ni har haft en fin jul allihop. Och att 2014 blir ett bra år för oss alla.

Vi ses nästa år.

1 kommentar:

  1. Ditt 2013 kan du snart lägga bakom dig. Gott nytt 2014!

    SvaraRadera