lördag 18 augusti 2012

Hej hopp, plötsligt sa bloggandet stopp

Well, well. Vad hände där? Inte ett ord från mig på två veckor och så helt plötsligt dyker jag bara upp igen och... ja, vad ska jag säga? Jag har saknat er! Att läsa era bloggar, att få kommentarer från er och att skriva blogginlägg. Men för två veckor sedan började jag jobba heltid och har sedan dess varit så trött att jag inte orkat läsa, än mindre blogga om att läsa. Men jag är inte den som skriver hela inlägg om ursäkter för ditten och datten. Nej, nej.

Jag tänkte bara säga Hej och kanske väcka lite liv i bloggen igen. För den är min baby och när den står still är det lite som om den håller på att dö. Vilket jag inte gillar, såklart. Men jag ska försöka orka blogga mer och framförallt läsa era bloggar! För det har jag ju inte heller orkat med. Usch, det är så sorgligt.

Så länge får ni ha det fint och så hörs vi. Förr eller senare, det återstår att se.

7 kommentarer:

 1. Malin, jag hoppas på att få höra mer från dig och att du får mer energi över efter jobbet! Du är saknad i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Vet precis hur det är, jobbat så mycket på sistone, nu jobbar jag 7 dagar i rad, man orkar liksom inte göra någonting!

  SvaraRadera
 3. Lycka till på jobbet och hoppas att du snart hittar energi till bloggandet :)

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara säga att jag har startat en bokblogg, så du får gärna kika in där om du vill :) Och jag hoppas att du kommer in i bloggandet igen, saknar dina inlägg! :)

  SvaraRadera
 5. Det blir så ibland! Du är välkommen med inlägg när du känner för det! Jag är trogen läsare! (: Jag har utmanat dig: http://ielinashylla.wordpress.com/2012/08/21/tta-fakta/

  SvaraRadera
 6. Sv: Åh, Tack så jättemycket! :D

  Hoppas du kommer tillbaka till bloggandet snart! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har utmanat dig till 8-intressanta-fakta-taggen-grejen... hehe... om du har tid^^

  SvaraRadera