måndag 25 juli 2011

Några fundereringar

Ja, jag stavade precis funderingar fel. Det bara dök upp så i huvudet och jag är trött idag, så det fick vara, haha.

Tänkte bara försöka se till så att min lilla blogg inte står helt knäpptyst alltför länge, för sånt är ju aldrig kul. Tittade på min bokhylla förut och insåg att jag har varit helt galen med att köpa böcker. Runt hundra olästa böcker kan inte vara hälsosamt... Så nu har jag definitivt köpstopp och ska försöka läsa klart i alla fall hälften av de böcker jag redan äger innan jag köper några nya. Har sagt så många gånger förut, men det har liksom blivit tråkigt att köpa böcker nu för tiden. Förr gick jag och väntade på att böckerna skulle komma, men nu bryr jag mig nästan inte. Är ju bara ännu en att lägga i högen, typ.

Är inte särskilt pepp på att läsa heller, hur mycket jag än vill läsa så kan jag bara inte med det. Om någon förstår vad jag menar? Man har all lust i världen att ta sig igenom en bok, men någonting säger bara stopp. Ska försöka läsa Lisa Schroeders nya bok och kanske några andra korta, eller läsa om någon som jag älskar, för att komma igång igen. Jag hoppas att det funkar. Jag har också funderat på att göra en slags video där jag visar mina olästa böcker, men vet inte riktigt om det kommer bli av än. Vet inte om jag känner för det riktigt, eller om någon ens vill kolla på den isåfall, haha.

Så länge fortsätter jag läsa alla underbara bokbloggar därute, även om jag måste bli bättre på att kommentera. Men det är härligt att kunna läsa om vad andra läser när man själv inte gör det så mycket.

1 kommentar:

  1. Jag känner absolut igen mig i känslan att man verkligen vill läsa, man vill läsa så himla mycket,men man orkar inte. När man väl plockar upp en bok så läser man bara i några minuter för man fattar ändå inte vad som står för man börjar bara tänka på annat..

    Jag tycker absolut att du ska göra en video där du visar alla dina olästa böcker. Jag älskar sånt,kan sitta i timtal och bara titta på bokvideorxD

    SvaraRadera