onsdag 2 maj 2012

Sammanfattning - April 2012

April månad var sannerligen ett enda stort skämt. Hur många böcker jag läste ut? En. Och det var inte ens en 'riktig' bok, det var The World of the Hunger Games av Kate Egan. En bok om The Hunger Games helt enkelt, snabbläst och inte mycket mer antagligen eftersom jag redan har glömt det mesta den tog upp. Men vad kan jag säga... När jag har mycket att göra så stänger min hjärna av sig och kan inte koncentrera sig på att läsa annat än skolpapper. Maj kommer bli 100 gånger värre. Tror jag.

Antal lästa böcker: 1
The World of the Hunger Games av Kate Egan

Omläsningar: 0
Engelska: 1
Svenska:0
 
Bästa boken: 
Har jag något val? Haha. Den enda boken jag läste var ju såklart den bästa...

Sämsta boken:
...och den sämsta? Nej, men den var bra för sin sort. Förväntade mig inte så mycket. Fick en del rolig info om The Hunger Games och det är jag väl glad för.

Förutsägelser om maj:
Om april innebar mycket plugg och så, då vet jag inte ens hur jag ska förklara maj. Har fem tentor, tror jag. Jag har en tendens att ignorera tentorna tills jag måste börja plugga till dem. Vilket är om ungefär... eh, två veckor sedan. Men man kan ju ändå hoppas på en till utläst bok. Månaden kommer bli underbar i övrigt med min födelsedag på måndag och resan till Berlin, också på måndag. Och så sista tentorna innan sommaren. Wee.
 
Ha en bra månad :)

3 kommentarer:

 1. ...och jag som tänkte utmana dig på elva frågor och nu ser jag att du redan fått utmaningen...fast dessa är nya frågor så svara på dem ifall du vill!!!
  MVH
  Helen
  http://lasaochlyssna.wordpress.com/2012/05/04/jag-har-blivit-utmanad/

  SvaraRadera
 2. Verkligen jättefin blogg! :-)

  SvaraRadera