måndag 11 juni 2012

Finfina bloggar

Jag har fått en stämpel! Ja, ni kanske har märkt den där "favoritbloggstämpeln" som har svävat omkring bland bokbloggarna? I alla fall så blev jag galet lycklig när jag såg att Man som har bloggen Bokskadad hade nämnt mig som en av sina favoriter :) Tack Man, dina ord betyder mycket.

Det var Nelly på Nellons Bokblogg som startade det hela och man ska alltså välja ut fem bloggar som man gillar extra mycket för tillfället. Dock så valde jag fyra stycken, kände att dessa var de jag ville uppmärksamma lite extra den här gången.


BOKNEA
Nea är en bloggare jag följt under ganska lång tid, sedan innan jag själv startade min egen bokblogg och hon har absolut inte tappat i kvalitén på sina inlägg. Snarare har hennes blogg bara växt och växt hos mig och jag älskar att läsa hennes ofta långa, ibland riktigt roliga och då och då djupa inlägg.


BOOKLOVIN
Booklovin, som drivs av två tjejer vid namn Agnes och Frida, är full med boknyheter, recensioner och annat sånt där som man vill läsa när man är en boknörd. De skriver personligt och ärligt om böckerna de läser och jag gillar deras blogg grymt mycket.


BLADVÄNDAREN
Lisas blogg har alltid var en jag tyckt mycket om att läsa. Och hon fortsätter med fina inlägg som är alltifrån tankeväckande till roliga så att man börjar skratta. Jag tycker alltid att det är roligt att läsa Lisas tankar om en bok eller om saker i allmänhet.


BOKSKADAD
Denna blogg har snabbt blivit en av mina absoluta favoriter. Man som driver den skriver intressanta och underhållande inlägg som jag verkligen skyndar mig att läsa. Och om jag skulle beskriva Man och hennes blogg med endast ett ord så skulle det bli detta:
Inspirerande. För det är verkligen det hon är.


Det finns så många fina bloggar där ute! Jag har en lista med länkar till en hel del av dem uppe bland mina flikar eller sidor eller vad de nu kallas, så kika gärna in där. Har inte uppdaterat den särskilt mycket på sistone så självklart är det bara att nämna sin blogg i kommentarerna om jag inte har skrivit med den!

Jag är så tacksam för att jag upptäckte bokbloggarvärlden och jag älskar er alla fastän jag inte träffat en endaste en av er.

9 kommentarer:

 1. Den verkar åka runt lite här och var men kommer aldrig till mig :( Nä, skämt åsido.. får jag den så får jag den, annars är det inget att göra åt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner lite samma. Skulle blivit skitglad om jag fick en själv. Lite tråkigt att man inte får nån när man startat det.

   Radera
 2. Åh tack så jätte mycket! Man blir alltid extra peppad att skriva bra inlägg när man vet att det finns folk som uppskattar dem! :D

  SvaraRadera
 3. Svar: Malin, du har så god filmsmak (och boksmak såklart)! Och så förtjänade du varje litet ord jag sa om dig - du är verkligen SÅ duktig! Sedan dog jag väl ödmjukhetsdöden pga dina ord. Tappar orden - men tack så hjärtligt mycket gånger tusen!

  Slutligen - detsamma till dig! Jag talar nog för många när jag säger att vi älskar dig med. Cybernätets avstånd har verkligen aldrig känts kortare. :-)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Du ska bara veta hur glad jag blir av att få höra sånt där! TACK! :D

  SvaraRadera
 5. Jag har lagt till dig i min blogroll, hoppas det är OK!!

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket för de fina orden! :D Betyder verkligen jättemycket för oss båda att veta att du tycker om vår blogg! :D

  (PS. Kika gärna in på vår blogg under dagen... ;) )

  SvaraRadera
 7. Malin, du har redan fått stämpeln men har fått en till av mig nu för att jag verkligen tycker om din blogg! Du behöver ju inte skicka vidare igen, men nu vet du i alla fall! :)

  http://bokclara.blogspot.se/2012/06/fick-karlek-skickar-nu-vidare.html

  SvaraRadera