söndag 30 september 2012

Efter-mässan-tankar

Jo, ja, jag var på bokmässan. Har inte skrivit någonting om det på bloggen eller så, men jag går varje år så tänkte inte så mycket på det. Förutom när jag läste alla andras inlägg om mässan och förstod hur många som skulle dit. Men jag bestämde inte om jag skulle gå och träffa några andra bloggare, då jag inte visste när jag skulle dit eller vad jag skulle göra där.

Men så kommer jag dit och får syn på några jag känner igen som sitter och snackar i microfon och allt vid Bonniers monter (tror det var Bonnier..), nämligen Amelie och Anna + två bokbloggare till. Shit pommes, tänkte jag då och såg lite runt mig. Då fick jag syn på ett annat välbekant ansikte från bokbloggarevärlden, nämligen Frida! Så ja, jag gick fram och hälsade. Vilket blev väldigt roligt! Även om jag bara kom och vände i princip så var det kul att se så många på riktigt. De jag såg var bland annat Lisa, Andréa, Emelie, Miriam, Lucy, Nea och en hel hop andra som jag inte var riktigt säker på vilka de var. Men ni får gärna påminna mig om ni vill! :) Och så Frida, Anna och Amelie då. Men Anna och Amelie satt fortfarande och pratade då jag gick, så hann inte hälsa på dem.

Det var i alla fall höjdpunkten på mässan att hälsa på dessa fina människor. Annars tycker jag mest att det var trångt och varmt. Och jag köpte inte så mycket. Bara en kokbok, en bok om film och en Nalle Puh-bok. Dock beställde jag fyra från Book Depository när jag kom hem, nämligen dessa:
Hoppas ni har det bra allihop!

8 kommentarer:

 1. Nej, vad trist! Jag var också där vid den tiden och jag såg inte dig! :(

  SvaraRadera
 2. Ville också åka till bokmässan men hade inte möjlighet :( Det får bli nästa år!

  Jag läste precis ut The Unbecoming of Mara Dyer och älskade den! Längtar efter att se din recension på tvåan ;)

  SvaraRadera
 3. Det var underbart roligt att få träffa dig och alla andra bokbloggare! :D

  SvaraRadera
 4. Åh, vi var också där då, men missade dig. Vad synd. Hade varit kul att träffa dig :)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du också var på bokmässan, men synd att vi inte hann hälsa. Det får vi göra någon annan gång! :)

  SvaraRadera
 6. Jag fick inte ihop det i år eftersom jag lovat bort mig på jobb och lite! Nästa år ska jag dock försöka åka (vill inte missa mässan två år i rad)!

  SvaraRadera
 7. Kul att du var där, men synd att vi inte han heja på varandra :/ Såg många bekanta ansikten där jag satt och pratade och hade gärna velat dissa mitt lilla samtal för en stund så att jag kunde prata lite med alla, men men :)

  SvaraRadera
 8. Åh.. Jag var där men jag såg inte dig :/

  SvaraRadera