måndag 1 juli 2013

Läs-A-Lot dag 2 + nya böcker

Det är dag två av Läs-A-Lot och jisses, jag är så trött. Måndagar alltså. Dessa dumma dagar. Jo, jag har jobbat idag och det var lite stressigt sådär på slutet med en massa saker jag knappt hann fixa. Kom hem till något som gjorde dagen värd det dock:


Ja och dessa innehöll då dessa:

Älskar dåliga mobilbilder, ja.

Imorse kom jag på en grej. Nämligen att då jag inte vill bära med mig min fina, inbundna Anna and the French Kiss så kan jag faktiskt läsa på mobilen. Så där läser jag en kort liten novellsak, medan hemma fortsätter jag med Anna. Har inte kommit långt, kära ni. När man går upp vid 5.30 varje dag vill man ju bara sova så fort man sätter foten här hemma. Men vi får se, vi får se. Hoppas det går bra för er.


3 kommentarer:

  1. E & P! Så mycket älsk på den! Dessutom nyfiken på Crowleys eftersom jag tyckte så mycket om Graffiti Moon.

    SvaraRadera
  2. Åh. Man blir alldeles lycklig när man ser bokpaketen i sin brevlåda! :D

    SvaraRadera
  3. Jag har faktiskt redan prickat av fyra av fem punkter på utmaningen. Jag har läst två böcker över 300 sidor (Lucy Dillons), avslutat en serie (Lucy Dillons mysiga böcker), läst en bok jag haft länge i bokhyllan (första boken i Lucy Dillons serie som jag lånade på biblioteket för väldigt länge sedan....), läst en bra bok (Sarah Dessens Du glömde säga hejdå) men eftersom jag inte hade något mål på hur många böcker jag skulle läsa så har jag inte riktigt uppnått det. Jag har iallafall läst tre böcker och håller på med den fjärde nu! Semester är bra för läslusten :)

    SvaraRadera