måndag 25 april 2011

Lite randomness

Tyvärr verkar det inte finnas så mycket att blogga om just nu, så därför tänkte jag bara babbla på som vanligt... Får väl se till att skriva ihop några off topic-inlägg eller nåt sånt. Eller kanske läsa lite snabbare? Det låter faktiskt som det bästa. Har hållit på med Delirium nu sedan februari tror jag och kommer knappt någon vart. Handlingen går superlångsamt och även om Lauren Oliver skriver finare än någon annan författare så hjälper det inte när det känns som om boken inte går framåt. Men förhoppningsvis börjar det hända mer nu när jag har läst mer än hälften. Annars läser jag också typ femhundrasjuttiotvå böcker till samtidigt, eller kanske 10, men har börjat på Paranormalcy som jag hoppas ska vara tillräckligt bra för att ägna tid åt.

Glad påsk förresten! Lite sent, men bättre sent än aldrig. Jag hoppas att alla har haft en bra påsk och påsklov om man går i skolan :)

2 kommentarer:

  1. Läser Delirium just nu jag med, gillar den skarpt. Första halvan av Paranormalcy är otrolig, men andra halvan är oändligt tråkig. Och glad påsk!

    SvaraRadera
  2. SV: Njae, kanske lite, men för mig räcker Lauren Oliver's språk för att jag ska vilja läsa mer och mer och mer. Och angående Paranormalcy så ja, jag klarade inte av att fortsätta med boken på över en månad eftersom den började tråka ut mig något fruktansvärt efter det att en viss karaktär kom in i bilden, men den är fortfarande mer än läsvärd c:

    SvaraRadera