fredag 29 april 2011

Nu går Hunger Games-castingen fort...

Det började med Jennifer Lawrence som Katniss, sedan var det Peeta och Gale som blev castade. Nu har en hel drös med skådespelare fått roller i The Hunger Games-filmen. De flesta av dem passar faktiskt väldigt bra!


Elizabeth Banks har fått rollen som Effie.


Paula Malcomson ska spela Katniss och Prims mamma.


Och så Rue och Thresh; Amandla Stenberg och Dayo Okeniyi.


Och Willow Shields som Prim!

Sedan har en hel hög med tributes blivit castade:


Dessutom kanske John C. Reilly ska spela Haymitch, och de tre skådespelarna Woody Harrelson, Stanley Tucci och Lenny Kravitz ska kanske också vara med i filmen. Vilka roller de ska spela vet man inte än. Kanske President Snow? Cinna? Caesar Flickerman? Åh, jag vill veta nu!

Av dessa tycker jag verkligen att Paula Malcomson, Amandla Stenberg, Dayo Okeniyi och Willow Shields passar bäst till sina roller. Har inte sett Elizabeth Banks i något, men jag hoppas att hon passar som Effie. Det verkar så om man läser vad folk säger om henne i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Jag älskar skådespelaren för Rue, passar jätte bra! Dock är jag inte så säker på om jag gillar Willow Shields som Prim ..

    SvaraRadera
  2. Olivia: Eller hur, Rue är klockren. Willow Shields blir förhoppningsvis bra, så länge de fixar hennes ögonbryn. Det är lite distraherande.

    SvaraRadera