tisdag 15 november 2011

En vecka på vers + något otroligt roligt!


Så här är det: Jag vill läsa 50 böcker i år. Så är det bara. Men jag ligger väldigt mycket efter, 43 böcker borde jag ha läst nu enligt den lilla utmaningsmätaren som finns på Goodreads. Det råkar också vara så att jag älskar böcker som är skrivna på vers. De är ofta väldigt fulla av känslor, de talar till en på ett helt annat sätt än vanligt skrivna böcker OCH de går fort att läsa. Så. Nästa vecka ska jag ägna till att bara läsa böcker som är skrivna på vers. För att komma ikapp med min läsning bland annat. Även för att jag vill läsa fler såna av andra författare än Lisa Schroeder vars böcker jag har läst och älskat. Men framförallt för att jag vill att alla där ute ska förstå det underbara med såna här böcker och jag vill sprida kärleken för dem till alla er läsare där ute :)

Böcker jag tänker rikta in mig på är:
Crank av Ellen Hopkins
After the kiss av Tera Elan McVoy
One of those hideous books where the mother dies av Sonya Sones

Lisa Schroeder. Från författarens hemsida.
Förmodligen kommer jag också läsa om Chasing Brooklyn av Lisa Schroeder, en av mina favoritböcker någonsin. Kanske kommer jag även försöka skriva mina recensioner på vers … Har aldrig prövat, men det vore ju annorlunda. Och jag gillar annorlunda. Nej, jag vet faktiskt inte hur det skulle gå. Vi får se helt enkelt! Men nu till någonting jag finner otroligt, extremt roligt...:

Jag kommer också lägga upp en liten mini-intervju med självaste LISA SCHROEDER, som var gullig nog att svara på mina frågor! Ni kan inte ana hur glad jag blev när hon gick med på att svara på mina frågor! Det gjorde min dag, min vecka, min månad, mitt år. Detta dyker upp någon gång under veckan också.

Min tillvaro är lite proppfull av plugg och sånt just nu, så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga fram tills nästa vecka. Men jag hoppas att alla har det bra och att ni läser massa, massa böcker :)

4 kommentarer:

 1. Åh, gud vad roligt!
  Jag har faktiskt ALDRIG läst en bok på vers. Men jag är lite nyfiken på Chasing Brooklyn, så kanske får ta och läsa den snart :)

  SvaraRadera
 2. Svar: Åh, vad kul :D Kommer definitivt delta i uttlottningen! :)

  SvaraRadera
 3. OMG vad roligt med en intervju! :D Och med Lisa Schroeder!

  SvaraRadera
 4. Är väldigt sugen på att läsa hennes böcker!

  SvaraRadera