onsdag 18 april 2012

På min önskelista (27)

Hej igen efter att det typ gått ett år sedan jag bloggade sist! Eller okej, kanske en vecka. Men det känns som ett år. Jag har inte riktigt kommit på hur jag ska dela upp allting än, bloggen och tentor och sånt. April har varit en jobbig månad med massa måsten och maj kommer bli ännu värre, så vi får se hur allting kommer gå. Läst har jag knappt gjort alls, eftersom jag inte vet hur jag ska få in det i schemat heller. Men även om man inte läser varje dag kan man ju ändå gå och längta efter nya böcker eller hur?

Idag är det två böcker av två författare jag avgudar lite grann, Lisa Schroeder och Miranda Kenneally. Även om det inte finns särskilt mycket info om böckerna så längtar jag verkligen efter dem.

Falling For You av Lisa Schroeder (har inget omslag än - 2013)

FALLING FOR YOU, about a teen girl who relives the love of a dangerous boy, and unravels the secrets that haunt her family, as she hovers between life and death, searching for light amid the darkness--and a reason to hold on.
 
Stealing Parker av Miranda Kenneally ('Companion' till underbara Catching Jordan - Oktober 2012)

About a 17-year-old girl named Parker who falls for the new 23-year-old coach of the baseball team.

3 kommentarer:

 1. Oooooh, me likey. Jag är lite intresserad av att höra Schroeders röst mer, eftersom jag tyckte att 'The Day Before' var väldigt fin. Men 'Stealing Parker'... wow. Jag fick Bridget&Eric-känsla på det hela, från Systrar i Jeans, första boken... Jag kommer ihåg att jag var otroligt kär i Bridget och Erics förhållande under fotbollslägret, och 'Stealing Parker' bara skriker den känslan. Intressant, ska bli trevligt att höra vad du tycker om den någon dag :)

  SvaraRadera
 2. Stealing Parker lät väldigt bra. Är väldigt svag för elev blir kär i lärare historier just nu känns det som.

  SvaraRadera
 3. Är hemskt nyfiken på Stealing Parker, särskilt som jag blev jättesugen på att läsa Catching Jordan efter din bokrecension..

  Ondska!

  .. På ett bra vis. :')

  SvaraRadera