söndag 1 april 2012

Sammanfattning - Mars 2012

Vad sakta året går. Men samtidigt fort. Äh, jag vet inte... Det går fort och det går långsamt, allt på samma gång. Men nu är det april! Det är påsk och det är vår på riktigt och det är snart min födelsedag då jag och en kompis åker till Berlin. Japp, vi åker den 7 maj, min födelsedag, och kommer hem kvällen den 9. Ska bli galet kul! Men med april kommer också två uppsatser och tre tentor... Som tur är anser jag dessa var ganska roliga, så det ska inte göra så mycket.

Så en sammanfattning av mars månad då. En bok mer än i februari blev det. Jag ökar med en bok varje månad nu, trots att jag bara får mer och mer att göra. Vad handlar det om egentligen? Inte för att jag klagar, snarare tvärtom. Ju mer böcker som blir lästa desto bättre!

Tanken var att jag skulle läsa om The Hunger Games innan filmen, men ca 30-40 sidor in bestämde jag mig för att inte alls göra det. Och det var nog bra. En omläsning får bli lite senare, när vet jag inte.

Antal lästa böcker: 4
Catching Jordan av Miranda Kenneally
The Alchemy of Forever av Avery Williams 
The Future of Us av Jay Asher och Carolyn Mackler 

Jag vill bara att du gillar mig av Ingrid Olsson 

Omläsningar: 0
Engelska:3
Svenska: 1

Bästa boken: 
Catching Jordan, no doubt. En så underbar bok! Jag älskar den. Jag älskar karaktärerna och jag älskar handlingen och jag älskar bara hela boken. Inte bara bästa boken den här månaden alltså, utan även bästa boken jag läst i år. Får bli en omläsning av den inom kort.

Sämsta boken:
The Future of Us. En så lovande handling, men ett så uselt utförande. Nej, detta var ingen bok som föll mig i smaken.

Förutsägelser om april:
Eftersom den här månaden kommer med så mycket att göra så vågar jag inte förutspå vad som kommer bli läst. Fast om jag fick bestämma så skulle jag såklart läsa ut påbörjade böcker, och allt sånt blah. Men vi får se helt enkelt!
 
Ha en bra månad :)

2 kommentarer:

  1. Åh Berlin! Min favoritstad! Hoppas att du också kommer att älska den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du gillar Berlin! Jag är så peppad nu så det är inte sant. Förhoppningsvis älskar jag den också :)

      Radera