torsdag 5 juli 2012

Frankrike, drömmar, spöken och en liten stad i England

Den här gången lovar jag att inte bombardera er med ett tjugotal böcker jag just köpt. Endast fyra den här gången. Och det känns så bra att bokhyllan inte blev riktigt lika knökfull den här gången, även om det är hur kul som helst att köpa nya böcker.

Frida och Agnes på Booklovin hade en sommartävling som jag vann och nu i veckan fick jag hem min vinst! Jag fick välja böcker för 20 Euro på Book Depository och dessa blev det:

Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins
och Bad Girls Don't Die av Katie Alender.

Ett riktigt stort tack till er! Ni anar inte hur glad jag blev när jag vann och ännu gladare när dessa fina böcker ploppade ner i min brevlåda. TACK! :)

När man ändå har nämnt Book Depository så kan jag berätta att de två andra böckerna jag köpte kommer ifrån deras "24 hour offers" eller vad det nu kan heta. Under 24 timmar så lägger Book Depository upp en bok varje timme med sänkt pris. Ett visst antal böcker finns att köpa och när det är slut så är det slut. Det gäller att skynda sig med vissa böcker då de kan ta slut fort och detta händer en gång om året, tror jag. Dessa två fick jag för ungefär 6 Euro totalt:

Dreams av Daniela Sacerdoti
och Twenty-One Locks av Laura Barton.Har ni köpt några böcker denna vecka?

4 kommentarer:

 1. Vad bra att du fått böckerna. Jag är alltid så orolig att böckerna inte ska komma fram eller att det ska strula en massa när jag beställer till andra ^^. Hoppas att de är bra! :D

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha, det har jag med! Känns bra att veta att jag inte är den enda som gillar sånt.
  Benet på bokmärket var faktiskt riktigt häftigt i verkligheten - ganska stort och helt fullt med hur många pyttesmå tecken som helst. Måste ha tagit en evighet att rista in...

  Kul att du har fått dina böcker! :) Ska bli kul att se vad du tycker om Bad Girls Don't Die.

  SvaraRadera
 3. Sv: Jag var så inne i själva sagan att jag tänkte att det skulle väl ändå ordna sig så att prinsen fick Askungen(trots att jag visste att det bara var bok 1). Förstå min besvikelse när den slutade som den gjorde. ;D

  SvaraRadera
 4. Anna and the french kiss är jag riktigt nyfiken på! Har hört av de flesta att den ska vara jättebra! :) Kul att du vann tävlingen, alltid kul med nya böcker!

  SvaraRadera