tisdag 10 maj 2011

Divergent och en speciell City of Fallen Angels

Nog för att jag inte ens har läst mer än första boken i The Mortal Instruments, men jag kände ändå när jag hittade en signerad version av City of Fallen Angels att jag var tvungen att ha den. City of Bones var ju ändå fantastisk, och jag har hört att resten av serien är minst lika bra eller bättre. Barnes & Noble hade denna specialutgåva, en som även innehöll Jaces brev till Clary, och jag skyndade mig med att köpa den. Det stod att det var en "signed edition", men jag hade ingen aning om vad de egentligen menade med det. Jag trodde väl bara att de hade printat ut ett visst antal kopior av boken med Cassandra Clares signatur på. Men så när boken kom i förra veckan så upptäckte jag att hon hade signerat den, autografen var äkta! Jag vet inte varför jag blev så förvånad egentligen, men glad blev jag såklart i alla fall.
Jaces brev var också med, men det är så fint att jag knappt vill öppna det. Ska i alla fall läsa City of Ashes, City of Glass och Clockwork Angel innan jag gör det. Så här ser boken ut:


Fick även hem en efterlängtad bok igår, nämligen Divergent. Åh, vad jag har velat läsa den länge. Och sjukt snygg bok verkligen :)


Hoppas ni har det bra!

7 kommentarer:

 1. Åh, gissa vem som är fruktansvärt avundsjuk på den signerade versionen av CoFA? Divergent ser jag också framemot att själv beställa, om någon vecka så!

  SvaraRadera
 2. Signerad version? :O nu gick jag och dog lite smått.. xD
  Gillar din blogg! :D

  SvaraRadera
 3. Aviiiis! Ha i åtanke att jag kanske bryter mig in och snor den boken av dig... Haha! xD Men fy vad roligt, jag är så sotis just nu! City of Fallen Angels, signerad.. det är ju helt otroligt! :D

  SvaraRadera
 4. Andréa: Vi får hoppas att den är så bra som alla säger :)

  Sanna: Haha, jag dog lite också då jag fick den! Tack :)

  Emelie: Haha xD Du vet inte var jag bor :P

  SvaraRadera
 5. Åhh en signerad ;O Vart köpte du den? :D

  SvaraRadera
 6. Anonym: På Barnes & Noble :)

  SvaraRadera
 7. Åh! Vad coolt, ska nu ta och köpa från Barnes & Noble istället för att få ett singerat exemplar :)

  SvaraRadera