onsdag 10 augusti 2011

De stackars böckerna

Det senaste året har jag köpt på mig alldeles för mycket böcker och nu ligger de nästan på hög och väntar på att få bli lästa. Därför tänkte jag ägna ett inlägg åt dessa stackars böcker...

Dessa är de böckerna jag vill läsa först, men kanske ändå kommer vänta med. Eftersom det brukar bli så, haha.

Serier:

The Mortal Instruments av Cassandra Clare. Har läst första, City of Bones, och älskade den verkligen så att fortsätta med den här serien är ett måste. Jag har alla böcker som finns utgivna i serien så de står liksom där och bara ber om att få bli lästa. Eller nåt liknande. Även Clockwork Angel befinner sig i hyllan.

Iron Fey av Julie Kagawa. Är sjukt nyfiken på vad som kommer hända i uppföljarna The Iron Daughter och The Iron Queen.

Sweep av Cate Tiernan. Den här serien består av en massa böcker, men har två av uppföljarna hemma som jag hittade billigt på SF-bokhandeln innan jag ens läst första boken. Men sedan läste jag den och gillade verkligen, så dessa två ser jag fram emot att läsa.

Enskilda böcker:

Across the Universe av Beth Revis. Har hört mycket bra om denna den senaste tiden och eftersom den stått i hyllan ett tag borde jag nog ta och läsa den snart.
Nevermore av Kelly Creagh. Samma med denna, och gillar hela grejen med Edgar Allan Poe som verkar vara en stor del av boken.
The Goddess Test av Aimee Carter. Handlar om grekisk mytologi, precis som Starcrossed, och den boken gillade jag verkligen så är väldigt nyfiken på The Goddess Test.
The Day Before av Lisa Schroeder. En självklarhet. Tror jag ska läsa den efter Perfect Chemistry.

Ett par uppföljare:

Demonglass av Rachel Hawkins, uppföljaren till Hex Hall, har jag haft sen den kom ut och vet faktiskt inte varför jag har skjutit upp att läsa den så länge.
Crescendo av Becca Fitzpatrick, uppföljaren till Hush, Hush, är det precis samma med. Men har inte lika mycket lust att läsa denna som Demonglass.

2 kommentarer:

  1. Jag var sugen på att läsa Crescendo förut, men har hört så mycket dåligt om den att jag tappat intresset. Får se om jag köper den någon gång iallafall.

    SvaraRadera
  2. SV:Känner mig lite generös så det är gratis för mottagaren. Maila din adress om du blir mer sugen på Moonglass. Den finns kvar än så länge.

    SvaraRadera