fredag 26 augusti 2011

Joss Whedon, Twitter och min allmänna förvirring

Ja, nu har jag också skaffat Twitter.. Och jag måste säga redan nu att jag är rätt hackig när det kommer till att använda det, haha. Har följt kändisar och så där ett bra tag, men aldrig riktigt velat skaffa ett eget konto.. så.. ja, vi får väl se hur det går. Här hittar ni mig. Kan inte direkt lova att jag kommer vara särskilt aktiv där, men försöka går ju.

För övrigt så går jag ju och längtar tills att skolan ska starta igång, jag vill verkligen gå på min första föreläsning nu.. Men först ska vi göra något slags prov och det gör mig bara förvirrad eftersom jag inte har en aning om vad det innebär. Se hur avancerad vår engelska är? Jag vet inte.. Som sagt är jag riktigt förvirrad.

Till sist vill jag bara nämna att man om man älskar, avgudar eller helt enkelt bara gillar Joss Whedon (skaparen av Buffy, Angel, Firefly, Dollhouse etc.) borde gå in här på Fiktiviteter och anmäla sig till hennes Whedonhelg!

Ha det bra :)

5 kommentarer:

 1. Ang. provet. Ja, det är nog för att se vilken nivå era kunskaper ligger på för att sen kunna dela in er i mindre grupper utifrån reslultatet. Så var det när jag pluggade franska i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Shit, varför börjar ALLA skaffa twitter?! Jag kommer nog var den enda som har i slutet :P

  SvaraRadera
 3. Sv: Japp, ett älskvärt slut :)

  SvaraRadera
 4. Du har inspirerat mig att våga satsa på bokblogg jag med. (: Tack, o jag kommer alltid hänga här, när jag upptäckt din fina blogg. Det var riktigt svårt att hitta ett bra namn, du t.ex. har ju ett riktigt fyndigt! (: (;

  SvaraRadera
 5. Maria: Jo, jag kollade upp det lite och det verkar stämma.

  Frida: Haha, jag trodde att jag var den enda som inte hade twitter ^^

  Elina: Åh, vad glad jag blir! Tack :) Tycker att du kom på ett riktigt bra namn, du med. Ska definitivt följa din blogg nu!

  SvaraRadera