torsdag 9 februari 2012

Några böcker jag önskar fanns

Dessa handlingar kommer antagligen aldrig bli till några riktiga böcker, eller så blir dem det, eller så kanske de faktiskt redan finns utan att jag har stött på dem men oavsett så tänker jag avsluta den här väldigt långa meningen med att säga att här är i alla fall några böcker jag önskar fanns tillgängliga att läsa...:

24 timmar i ett köpcentrum
Det var en av mina hemliga drömmar när jag var yngre. Att fastna i ett köpcentrum och få spendera hela natten där, hur epic hade inte det varit? Så om jag hittade en bok som handlade om detta skulle jag kasta mig över den som en mås över matrester.

Awesomeness, Schwasomeness
Allt jag begär är en bok som är så där bra att man känner det lite som om man bor i den och man vill aldrig ta sig ur. Det har inte hänt sedan jag läste The Hunger Games år 2009, och jag vill bara ha tillbaka det. Förhoppningsvis är denna bok faktiskt skriven och så, men det skadar ju inte om fler författare försöker uppnå den där riktigt otroliga boken.

Göteborg is no more
Jag vill läsa en bok där halva Göteborg har rasat samman eller brunnit upp eller tagits över av onda zombies. Det är alltid kul att läsa/se böcker som utspelar sig i ens egen hemstad. Men ännu roligare vore det ju om man kunde läsa en bok som utspelar sig i ens hemstad fast den såg helt annorlunda ut. Post-apocalypse liksom.


Mina "idéer" är med största sannolikhet väldigt udda och den första och sista kommer antagligen aldrig finnas. Men hoppas går ju...

9 kommentarer:

 1. Men skriv själv! Det är ju jätteroliga idéer du har kommit på!

  SvaraRadera
 2. du vet boken jag skriver... där nämns Göteborg ^^

  SvaraRadera
 3. 24 timmar i ett köpcentrum hade jag också velat läsa :P är väl bara att hoppas på att nån skriver nåt sånt nån gång... :P

  SvaraRadera
 4. Haha, om ettan och trean hade funnits hade jag kastat mig över dem. 24 timmar i ett köpcentrum, awesome:D

  SvaraRadera
 5. Tandoriälgen är kanske nått för dig då? http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917037158X

  SvaraRadera
 6. Sv: Håller med :) Går väldigt ofta på omslag när jag letar böcker, även om det inte alltid är så bra. Varsågod ;)

  SvaraRadera
 7. Haha jag drömde också om att bli inlåst i ett köpcentrum en hel natt när jag var liten ;)

  SvaraRadera
 8. Låter som jättebra ideér! :) Kram!

  SvaraRadera
 9. Den andra tycker jag också ska hända! ;)

  SvaraRadera