onsdag 29 februari 2012

En bookshelf tour

Äntligen har jag laddat upp alla delarna av min bookshelf tour på Youtube, det tog ju bara ett år eller två. Nej, men en hel vecka sedan är det jag filmade hela grejen och idag är de färdiga. Hm.. Inget jag kommer göra igen på ett bra tag, haha.

I alla fall. Jag säger några konstiga saker, som att jag fick en bok på Bokmässan i år, när jag såklart menar förra året, haha, och att jag gör mig av med böcker jag inte gillar. Jag menar såklart inte att jag gör mig av med varenda en, tror bara jag försökte få fram att de flesta av mina böcker inte är lästa. Pfft. Och jag har läst ut The Mockingbirds som jag säger att jag läser just nu i en av videorna. Det var mörkt ute när jag filmade de två första delarna så de är lite suddiga och kassa. Men, men. Ni får gärna kolla på dem om ni känner för det, hehe.

Del 1:Del 2:
Del 3:
Del 4:
Del 5:
Del 6: 


11 kommentarer:

 1. Tack för en jättehärlig Book shelf tour! Vad mycket du har! Och många roliga!!! Det här gjorde min dag (är sjuk) men det här piggade upp eftersom jag älskar Book shelf tours. Bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att du kollade! Glad att din dag blev lite bättre :) Krya på dig!

   Radera
 2. Vad mycket böcker du har skulle det stå.

  SvaraRadera
 3. Jättebra och underhållande bookshelf tour! Jag håller med Nelly, vad mycket böcker du har!:)

  SvaraRadera
 4. Oj, vad många böcker! Och jättebra bookshelf tour! Riktigt kul att kolla på :)

  SvaraRadera
 5. Jättebra Bookshelf-tour! :) Blir ganska så avis på hur mycket böcker du äger, speciellt på alla de engelska med snygga omslag, hehe :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Japp, många av mina böcker har blivit köpta på grund av deras omslag, måste jag ju erkänna ^^

   Radera
 6. Väldigt bra Bookshelf-tour! :D Den var riktigt rolig att titta på och du hade otroligt många bra böcker. Fick en hel del nya tips på böcker som verkar bra också :)

  SvaraRadera