lördag 25 februari 2012

Nya böcker (25/2) (+ en kommande bookshelf tour)

Ja, det kommer ju lite sent... Bokrean började i onsdags och i torsdags var jag på SF-bokhandeln och letade reaböcker. Hittade fem stycken, vilket jag tycker är helt okej. Det var bättre förra året, vet inte hur många böcker jag köpte då. En jädra massa i alla fall. Men SF-bokhandelns rea är ändå den enda som är värd att gå till nästan. Dock hittade jag en bok på Cdon också. Och en på Bokias näthandel, men denna har inte kommit än. Köpte till sist också en bok på Book Depository som inte har med rean alls att göra, men som jag kände mig tvungen att ha till en av mina samlingar. Ni kan se den överst i högen :)
SF-bokhandeln:

Fallen av Lauren Kate.
Ja, jag vet att 90% av alla som läst denna säger att den är riktigt kass. Men jag är så himla nyfiken och vill bilda en egen uppfattning, så när jag hittade denna på rean så kunde jag inte låta bli att köpa den.

Wintercraft av Jenna Burtenshaw.
Firespell och Hexbound av Chloe Neill.
Meridian av Amber Kizer.

Cdon:

Infinity av Sherrilyn Kenyon.

Book Depository:

Little Things (Buffy the Vampire Slayer) av Rebecca Moesta.


Sedan tänkte jag också nämna att jag har spelat in min bookshelf tour, då en del har frågat efter en, och den blev cirka en halvtimma lång, haha. Men den är såklart uppdelad i flera delar. Jag håller på att lägga upp dessa på Youtube just nu, så förhoppningsvis kan jag lägga upp ett inlägg med dem imorgon :)

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att SF-bokhandeln inte finns här i staun, för där hade jag nog bosatt mig och gjort av med halva lönen annars. Gillar verkligen bookshelf tours, väntar med spänning!

  SvaraRadera
 2. hej!
  vi ska sälja mammas gamla kitty böcker. intresserad`?
  skriv mig på en gång då =)
  mvh Nina

  nina_bergquist@bergnet.se

  SvaraRadera
 3. Jag gillade Fallen, men tvåan var inte lika bra :)

  SvaraRadera