onsdag 11 januari 2012

En till klump med böcker (11/1)

Jag vet, jag vet. Sluta. Köpa. Böcker. För. Fasen. Fast vad kan jag säga? De är ju så frestande. Dock borde jag få en stöt varenda gång jag trycker på köpknappen. Eller att datorn kraschar, typ.

Men, men. Till böckerna...

Den här gången blev det fyra böcker jag vill läsa, och så två jag vill läsa men som samtidigt är kurslitteratur i kursen Kreativt Skrivande som jag ska läsa i vår. Ska bli galet, extremt roligt att läsa den kursen :)


Kursböckerna:
Om konsten att läsa och skriva av Olof Lagercrantz
Nya författarskolan av Göran Hägg

De andra:
The Ghost and the Goth av Stacey Kade
Wake av Lisa McMann
XVI av Julia Karr
The Alchemy of Forever av Avery Williams

7 kommentarer:

 1. Åh, Wake är en av de bästa böckerna någonsin:D Hoppas du gillar den!:)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill också ha The alchemy of forever! :)

  SvaraRadera
 3. XVI har jag hört bra saker om, annars känner jag inte till de andra.

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina böcker!! :D Skulle du inte kunna göra en book-shelf tour eller något i den stilen? Vill se alla dina böcker, haha!

  SvaraRadera
 5. Åh. Läser du Kreativt skrivande? Jag ska starta på kurs tre i vår. (: Går du också genom Kristiansstad högskola? Stort lycka till i vilket fall. Det är lite klurigt ibland, men kul och utvecklande! :D

  SvaraRadera
 6. Har precis samma problem. Om du lyckas hitta någon mekanism som utdelar stötar i samband med starkt bokköparsug kan du väl skriva ett inlägg om det? :)

  SvaraRadera
 7. Åh, jag har också läst den Kreativt Skrivande-kursen, om det är den på Kristiansstad Högskola alltså. Den var bra! Jag minns att jag önskade att den hade varit på mer än 7,5 poäng ... :)

  SvaraRadera