söndag 1 januari 2012

Några förändringar för det nya året

Ett nytt år betyder nya förändringar, tycker jag. Jag älskar början på ett nytt år eftersom det känns som om man kan börja om på något sätt. Vilket ju är sant i vissa fall, men egentligen så fortsätter ju allting på precis samma sätt förutom att man får nytt årtal i datumet. Men, men. Älskar det gör jag verkligen. Så nu när det är 2012 så ska det såklart bli en del förändringar på den lilla bloggen. Jag har kommit på några och tänkt på dem ett tag, men kommer antagligen komma på fler under årets gång.

Det jag vet att jag vill förändra redan nu är:
 • Ha någon slags månadssummering sista dagen på varje månad. Verkar vara ett bra sätt att få en översikt över månaden som gått och vad man hunnit med att läsa under den tiden. Gillar att läsa andras såna här, så det är definitivt något jag ser fram emot att börja med.
 • En ny design ska jag väl försöka få ihop också. Men om det är något här i världen jag är kass på så är det att fixa sånt. Fast jag ska försöka, är inte så lite trött på den jag har.
 • Vill även komma på några nya inlägg som dyker upp då och då, som På min önskelista ungefär. Vad de blir vet jag dock inte. Vi får se!

Så länge vill jag bara säga tack till alla er som följt och kommenterat min blogg under 2011 och jag hoppas att ni stannar kvar under 2012, ni är bäst :)

  5 kommentarer:

  1. Hej på dig Malin!
   Jag undrar hur du gör/var du gör den där "50 böcker 2012"? Jag skulle själv gärna vilja ha en sån själv på bloggen. (Om det är okej för dig alltså).

   Gott Nytt År och TACK för en underbar och härlig bokblogg!

   SvaraRadera
  2. God fortsättning, ser fram emot vad 2012 har att erbjuda! (:

   SvaraRadera
  3. Jag tycker din design va supersnygg!

   SvaraRadera
  4. Svar: Håller med dig helt och hållet, älskar känslan av att gå runt i en bokaffär! :)

   SvaraRadera
  5. Jag har haft "månadens bok" men jag ska börja med en liten sammanfattning varje månad istället. Håller med dig, känns som en bra grej :)

   SvaraRadera