tisdag 28 december 2010

En liten uppdatering...

Tänkte bara skriva ett litet inlägg så att bloggen inte står alldeles öde :)


Jag trodde att jag skulle hinna läsa klart The Iron King tills igår, men självklart hann jag inte det... Vet inte riktigt vad jag har gjort istället, på dagarna umgås man ju med familj och så på kvällarna orkar jag inte så mycket mer än att kolla på teve. Såg häromdagen klart serien My So-Called Life, underbar! Serien fick bara 19 avsnitt, men de avsnitten var så bra. Gjorde så att jag vill se klart Freaks and Geeks som jag bara sett några avsnitt av, men den boxen är så fruktansvärt dyr överallt :( Teveserier är nämligen mitt största beroende utöver böcker, jag köper alldeles för mycket av båda två tror jag, haha. Kollar också om Glee säsong 1 lite då och då, och fick för några dagar sedan hem Supernatural säsong 2 och 3 som jag ska se om för kanske.. tredje gången?

När det kommer till böcker så har jag ju som sagt inte läst klart The Iron King än, men den är bra. Inte wow-jag-måste-fortsätta-läsa-för-att-få-veta-vad-som-händer-bra, men Julie Kagawa skriver så fint och hennes beskrivningar är så underbara att hela boken bara blir så fantastisk. Dock lite för lite utveckling av karaktärerna hittills, men jag hoppas på att det blir mer sådant snart. Och i de andra böckerna i serien.
Igår köpte jag lite böcker som jag förhoppningsvis får hem i början av nästa vecka, snön verkar ju försena allting nu för tiden.. Men jag kommer visa de böckerna när jag fått dem :)


Ha en trevlig vecka!

1 kommentar:

  1. Du har en fin blogg! gå gärna in på våran blogg och sug i dig boktips och recensioner som vi gjort.

    SvaraRadera