fredag 9 december 2011

Böcker jag vill läsa 2012 #3: De som stått i hyllan ett tag

Vi har väl dem allihop, böckerna man köpte och var så pepp på att läsa men sen så blev det bara inte så. I min bokhylla finns en hel del såna som stått i ett år, vissa längre. Men några av dem ska jag se till att läsa nästa år, och de är...Uglies-serien av Scott Westerfeld
Vampire Academy & Frostbite av Richelle Mead
You Wish av Mandy Hubbard
Dead until dark av Charlaine Harris
The Host av Stephenie Meyer
Before I Die av Jenny Downham


Uglies har jag börjat läsa på, började för snart två år sedan, haha. The Host köpte jag på Bokmässan för några år sedan, ville läsa efter Twilight men blev aldrig av. Alla säger ju så bra saker om Vampire Academy, så jag känner verkligen för att ta tag i att läsa den nu. De andra är jag mest nyfiken på bara och känner för att få läst dem.

Har ni läst någon av dessa?

11 kommentarer:

 1. Tycker att du absolut ska läsa "The Host", "Vampire Academy" och "Uglies"!
  Mysig blogg du har :)

  SvaraRadera
 2. Vampire Academy måste du läsa, även om det är först efter tredje boken som serien blir så där riktigt, riktigt bra. Uglies är fantastisk också ... Death Until Dark fruktansvärd, Before I Die fin och The Host står också oläst i min bokhylla sedan några år tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Vampire Academy är ju bara så underbara!
  "Uglies" är en serie jag har svårt för, men det varierar verkligen :)

  SvaraRadera
 4. Uglies, eller Ful, är inte min favorit från Scott Westerfeld, men värd att läsas. Just för att få en glimt av hans framtidsscenario och de häftiga grejerna =)

  Sen blir bok två och tre bättre tycker jag =)

  SvaraRadera
 5. Du borde helt klart läsa Vampire Academy!:D

  Vill läsa alla böckerna i inlägget. Har tänkt köpa dem eller låna dem, fast har inte blivit av.

  SvaraRadera
 6. Jag har också Ful oläst i bokhyllan. Hoppas, precis som du, på att läsa den 2012 :)

  SvaraRadera
 7. Uglies, the Host och Before I Die är så bra! Du borde verkigen läsa dem. Själv är jag inte ett så stort fan av Vampire Academy, men jag känner många som gillar böckerna (in fact så känner jag inte riktigt till en enda person förutom jag själv som inte gillar serien) så du borde läsa dem ändå ;)

  SvaraRadera
 8. "Vampire Academy" var inget mästerverk men lättläst mysig och spännande =) Den tycker jag verkligen du ska läsa!

  "The Host" läste jag för en massa år sen men då var jag tokförälskad var helt tom när den var utläst, var sååå ledsen att den var slut! LÄS LÄS!

  SvaraRadera
 9. Både the Host och Vampire Academy är helt underbara <3 Speciellt the Host har jag läst om MÅNGA gånger och ja... i vampire academy är jag mest förtjust i karaktärerna men serien är faktiskt riktigt bra, speciellt dom senare böckerna :D

  SvaraRadera
 10. Dead until dark behöver läsas ;) Jag var lite fundersam först, då dessa vampyrer skiljer sig från Twilight, men man vänjer sig. Sookie-serien är väldigt bra!

  SvaraRadera