söndag 11 december 2011

Så hade man sett Breaking Dawn också...

Blogga varje dag i december var det, ja... Dagens (för detta räknas som 10:e) inlägg blev lite, ehm, försenat.

Kom precis hem från bion, där jag såg Breaking Dawn Part 1. Tänkte väl försöka få ihop ett par rader om vad jag tyckte om den också.

* Det hände inte så mycket, men det hade jag inte förväntat mig heller eftersom jag läst boken.

* Den var bättre än jag trodde att den skulle vara, hade noll förväntningar.

* Renesmee är söt som en ärta, trots sitt namn.

* Filmerna behöver mer Emmett.

* Det näst bästa med filmen var sista sekunderna då Bella öppnade ögonen.

* Det allra bästa var The Hunger Games-trailern som visades innan.


Så. Det var vad jag tyckte. Vad tyckte ni om Breaking Dawn?

6 kommentarer:

 1. Jag håller med - HG-trailern var bäst. Slutet var också bra, då kom äntligen allt det där blodet som man väntat på så länge. Det ska ju vara vampyrfilmer, då måste det ju finnas mycket bloood. Annars tycker jag att som vanligt så sög könsrollerna, Edward går mig fortfarande på nerverna och Seth är jättesöt! 8D

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med dig, på alla punkter! :)

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det var bäst när The Hunger Games trailern kom. Min kompis och jag skrek som galningar när den kom... Och ja, då förstördes hela Breaking Dawn för jag tänkte bara på THG!

  SvaraRadera
 4. Haha, har nog inte läst någon film recension av Braeking Dawn som har överensstämt så med vad jag har för förväntningar. Dock tänker jag inre betala för att se en film som jag ändå bara kommer sitta och klaga på, så jag väntar tills DVD;n kommer ut ;)

  SvaraRadera
 5. Men ååh! Kan ingen fatta att den var helt underbar!? ÄLSKA! Okej, man måste inte älska, men man behöver inte tycka den var dålig iaf, det kan man inte tycka ju!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig filmen måste ha MER Emmett! Oavsett om jag inte hade några förväntningar för filmen tyckte jag den var riktigt ointressant, hade nog varit mycket bättre om de struntat i att göra sista filmen i 2 delar.

  SvaraRadera