fredag 4 februari 2011

30 days of books - 1-5

Hittade en rolig sak hos Bokhora förut, nämligen 30 days of books. Går ut på att man egentligen ska svara på en liten "bokfråga" om dagen, men jag är rätt otålig så tar fem om dagen istället, haha.

 
Day 01 – Best book you read last year
Catching Fire av Suzanne Collins. Håller ju på att läsa om den här nu, men läste den för första gången i januari förra året och bara älskade den. Och jag vet att jag har tjatat om Mockingjay, haha, men nu har jag bestämt att jag ska läsa klart Catching Fire nästa vecka (hinner inte innan dess) och tillägna nästa helg åt att läsa Mockingjay.

Day 02 – A book that you’ve read more than 3 times

Jag är inte sådär jättebra på att läsa om böcker, jag dras alldeles för lätt in i nya, olästa. Men när jag var kanske 14-15 så älskade jag Systrar i jeans, och den första boken i den serien har jag säkert läst fem gånger. Och det är mycket för att vara mig!
 
Day 03 – Your favorite series

The Hunger Games. Hoppas detta stämmer även när jag har läst Mockingjay...
 
Day 04 – Favorite book of your favorite series
Eftersom jag inte har läst Mockingjay än så vet jag ju inte om den kanske blir min favorit, men av THG och CF så är absolut The Hunger Games den bästa boken.

Day 05 – A book that makes you happyLäste The Truth About Forever i slutet av 2009, och älskade den! En av mina absoluta favoritböcker :)

1 kommentar:

  1. Gillar listan! The Hunger Games på nästan alla frågor! Min favorit i serien är nog Catching Fire, eller Mockingjay...
    Jag älskade också Systrar i jeans. Jag är inte heller så jättemycket för att läsa om böcker, men den var en jag läste om.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera