torsdag 24 februari 2011

Bokrea och lite sånt

Jag minns när jag var liten och bokrean var här, det var så himla kul. Min mamma och jag åkte in på morgonen innan skolan ett par gånger och jag minns att det var hur mysigt som helst. Men det var flera år sedan och bokrean innebär inte direkt samma sak nu som då. Jag trodde inte ens att jag skulle behöva bry mig om bokrean i år eftersom de böcker som är på rea inte är såna böcker som jag läser. Men så kom jag på att SF-bokhandeln kanske har rea och det hade dem, så jag åkte dit och hittade flera böcker :)

Jag hittade uppföljare till flera böcker som jag inte har läst än, men som jag antingen har eller vet att jag kommer läsa första boken av. De kostade ju bara 29 och 39 kronor, så aldrig att jag skulle gå därifrån utan dem, haha. Sen hittade jag Raised by Wolves, en hardcover för bara 79 kronor. Jag köpte även ett par böcker som inte var på rea; Wondrous Strange av Lesley Livingston och Vampire Kisses: The Beginning av Ellen Schreiber.

Sen var jag även på Pocket Shop där de har 25% på allt. Hittade inte så mycket bra där, bara boken Jag saknar dig, jag saknar dig av Peter Pohl. Och efter det åkte jag till Bokia där jag inte hittade någonting på rean utan köpte fyra klassiker, tag 4 betala för 3, haha. Blev Pride and Prejudice av Jane Austen, Sherlock Holmes: A Study in Scarlet & The Sign of the Four av Arthur Conan Doyle, Tom Sawyer & Huckleberry Finn av Mark Twain och så Frankenstein av Mary Shelley.

Hoppas att ni också har hittat en massa bra på bokrean om ni har varit där :)

1 kommentar:

  1. TÄVLING: Vinn Feber (uppföljaren till Frost) på Bokgläntan: http://bokglantan.wordpress.com/2011/02/26/tavling-vinn-den-nya-boken-feber/

    Länka gärna till den så att fler får chansen att tävla:)

    SvaraRadera