tisdag 8 februari 2011

30 days of books - 26-30

Day 26 – A book that changed your opinion about something
Måste ju säga Twilight. Innan Twilight var vampyrer någonting jag avskydde. Jag trodde att alla var Dracula-vampyrer och att de gick runt med armen framför ansiktet, hahaha. Jag hade uppenbarligen fel.

Day 27 – The most surprising plot twist or ending
The Hunger Games har rätt många såna genom böckerna... Men den jag tycker har den mest överraskande twisten är City of Bones. Även om jag var spoilad innan jag läste boken så var det helt sjukt i slutet, när man får reda på att Clary och Jace är... you know what, om du har läst boken. Freaky. Men jag har hört att det löser sig så... det är ju bra, haha.

Day 28 – Favorite title
I heart you, you haunt me är en underbar titel. Älskar också Hush, Hush och Crescendo.

Day 29 – A book everyone hated but you liked
Tror inte att jag har läst någon sådan faktiskt... Men jag hade hört att Evermore skulle vara en urkass bok ifrån många, men jag gillade den. Den var inte fantastisk, men okej. Inte alls så dålig som jag har hört att vissa tycker att den är.

Day 30 – Your favorite book of all time

The Hunger Games, The Hunger Games, The Hunger Games.
Upprepningar... Men det är ju sant ;)

2 kommentarer:

  1. Twilight "förändrade mitt liv" på så sätt att jag fick upp ögonen för helt nya böcker och musik m.m. Och det är jag tacksam för.
    COB tvisten var hemsk. Jag hade världens utbrott för en kompis som inte läst boken. Jag tror inte hon fattade så mycket.

    Tack! Det är omöjligt att ta körkort, tyvärr. Haha. Ja - jag såg att det fanns en annan version av låten när jag youtubade den.

    SvaraRadera
  2. The hungergames var så fruktansvärt mycket bättre än jag någonsin kunnat ana. Läste igenom trilogin snabbare än aldrig förr. Den enda serie jag läst fortare är twilight. Jag ÄLSKAR dom böckerna!

    SvaraRadera