lördag 5 mars 2011

En massa Kitty-böcker

  
Böckerna jag köpte idag

Nyligen bestämde jag mig för att börja samla på Kitty-böcker, dessa var mina absoluta favoritböcker när jag var liten och det skulle vara så himla roligt att ha hela samlingen även om jag inte läser dem. Jag har typ en samlargen, jag samlar på så sjukt mycket grejer, men det är ju så kul haha. I alla fall, idag var jag på Röda Korset och köpte lite Kitty-böcker till samlingen. 23 böcker blev det, de kostade bara 2 kr styck och de flesta är ifrån 60- och 70-talet vilket är rätt så nice :)

Tror det finns runt 160 Kitty-böcker, just nu har jag 38 stycken så det är ju ett tag kvar tills jag har alla. Man ska ju hitta dem också...

12 kommentarer:

 1. Avgudade dem när jag var i sjuårsåldern, ägde drygt hundra men sålde senare bort alla förutom åtta favoriter c:

  SvaraRadera
 2. sv: ja det är lite lustigt :D Tack så mycket! Jag gillar din blogg också :D

  Ååå jag älskade också Kitty när jag var yngre! Men jag tror vi gav bort de böckerna sen om jag inte minns fel... attans!

  SvaraRadera
 3. Ska flytta, har en låda med mina gamla älsklingsböcker, kan vara Kitty! Läste Balettböckerna, om en häst, MaryLou och Kitty. Jag kollar och hör av mig!
  http://linapinaballerina.blogspot.com/2011/03/tonaringen-sager-ganska-imponerat-att.html

  SvaraRadera
 4. Åh, jag hade mängder! Nu har jag skänkt bort de flesta och har "bara" 30 kvar. Som de fem första, den första jag läste ("den talande roboten"), den första jag köpte själv ("mysteriet vid drottningens hov") och "Kitty och tidningsmysteriet" (jag var en smula kär i Mick).

  SvaraRadera
 5. Vilken bra idé! Slukade själv Kitty-böcker när jag gick i lågstadiet och skulle helt klart vara kul att ha dem hemma i hyllan som goda minnen =)

  SvaraRadera
 6. hej! jag har jättemånga kitty böcker jag vill sälja, är du intresserad hör av dig! c_mikaela@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag samlar också på dem och har hållit på med det ett tag nu ;) Det tar sin lilla tid kan jag säga... Det fattas just nu 7 små och jag har 159 små och 17 stora. Av de stora vet jag inte hur många som fattas, har inte hittat någon lista på hur många som finns...
  Vissa är klurigare att hitta än andra men jag önskar dig lycka till i sökandet på dem alla :)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag har 109 stycken Kittyböcker som just nu är till salu. Då de är i så pass bra skick och hälften relativt nya, säljes samlingen för 800 kr.

  I samlingen finns dessutom den första Kittyboken som gavs ut.

  Jag bor i Trollhättan och vill gärna bli av med böckerna så fort som möjligt. Mejla mig gärna på helen.ahl(at)hotmail.com

  Hälsningar Helen

  SvaraRadera
 9. hej! jag har alla kitty böcker som har getts ut i Sverige! det har tagit mig mer än 10 år att få tag på alla!!!!!!

  funny_girl016@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Kanske är lite sent ute, men jag har 28 st Kitty böcker från 70-80 talet som ska bort... :)

  louise97berg@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. vet att jag är typ två år sen men jag har tre backar med kittyböcker (mellan 80 och 100 stycken). skulle det vara intressant? har även alla utom typ tre mary,lou böcker (samma författare). du kan väl maila mig på johanna.s.linder@gmail.com och säga om du är intresserad eller inte? :)

  SvaraRadera
 12. Alex (arekusandaaofficial@gmail.com)5 juli 2013 16:14

  Hej!
  Jag hittade dig genom att googla efter personer som samlar på Kitty-böcker.
  Min syster har gallrat i sin samling och har "Kitty i Spökhuset" (tryckt 1993)och "Kitty och den maskerade mannen" (tryckt 1974).
  Jag har skrivit in min mail i kommentarsformuläret, så hör av dig om det är av intresse!
  mvh
  Alex

  SvaraRadera