måndag 21 mars 2011

Ibland går det lite trögt

I mars har jag endast läst ut två böcker, Det händer nu och Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn?, och Delirium som jag började läsa i början av månaden har jag bara läst lite över 100 sidor i. Det kanske är på grund av våren, eller nåt. Jag läser en spanskakurs nu, har läst spanska sedan grundskolan och kursen jag läser just nu kallas väl steg 5, tror jag... I alla fall. Sedan kommer högskoleprovet den 2 april som jag måste plugga till, går väl inte att plugga på någonting speciellt direkt men jag har lånat en Matte A-bok på biblioteket eftersom jag har glömt all matte ungefär. Och för kanske bara en vecka sedan bestämde jag mig för att byta rum med min mamma, eller hon och jag bestämde oss för att byta rum rättare sagt. Mitt rum jag har nu är rätt stort och fyrkantigt och går inte att möblera så lätt, och jag vill hellre ha ett som man kan göra mysigt och så i. Dessutom behöver min mamma mer plats än mig. Därför bestämde jag mig också för att jag skulle tapetsera det rummet jag ska ha nu, så mamma och jag är i full gång med att slipa väggar, hitta tapeter och sånt. Det tar tid ifrån läsningen, vilket inte är så jätteroligt, men absolut värt det. Men det är därför jag knappt hinner läsa någonting, jag har inte tappat lusten att läsa eller nåt. Aldrig.

Och jäkla köpstopp, alltså... Jag vill bara köpa en massa böcker, men måste verkligen intala mig själv att jag redan har runt 50 olästa böcker i bokhyllan som ska läsas ut först. När mitt rum är klart ska jag läsa en massa, massa, hela tiden. Under tiden underhåller jag mig med alla de underbara bokbloggar som finns där ute, kan inte fatta att jag upptäckte de svenska bokbloggarna så sent som förra året. De är underbara.

Ha en bra dag :)

1 kommentar:

  1. Ibland läser jag inget alls känns det som, men kanske laddar du bara. Kanske tog böckerna du läste nyss så stor plats att de måste få ligga till sig i dig en stund, liksom växa sig fast innan något annat motar undan dem. Annars försvinner de, blir till titlar och omslag istället för den där resan vars mål du aldrig ville nå.

    http://linapinaballerina.blogspot.com/

    SvaraRadera