torsdag 17 mars 2011

The Hunger Games casting och annat blah

Katniss...?
Läste precis att Jennifer Lawrence har fått rollen som Katniss... Jaha, jag visste inte att Katniss var blond, 20 år och kurvig? Eller vad man ska kalla det. Katniss är liksom brunett, okej att man kan färga håret på någon, men Jennifer Lawrence ser så gammal ut och Katniss har ju knappt någonting att äta så hon måste ju gå ner sjukt mycket i vikt om hon ska vara Katniss? Eller? Jag hoppas det i alla fall... Läste också att Hunter Parrish kanske ska spela Peeta, inte riktigt glad över det men han är i alla fall mer lik Peeta än vad Alex Pettyfer är. Jag hoppas också att han och Jennifer isåfall blir bra tillsammans.

Nog om detta nu... Fortsätter jag skriva om The Hunger Games så finns det en risk att jag aldrig slutar. Läste en fin liten bok idag, eller jag började på den för ett tag sedan men har inte läst i den ofta alls, så läste klart den idag. Den var kort och sidorna innehöll inte så många meningar, men innehållet var fint. Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn? heter den. Kommer väl en recension idag någon gång kanske. Eller imorgon.

Just nu läser jag typ fyra böcker samtidigt, har lite svårt att hålla mig till bara en just nu. Därför tar det lite längre tid att läsa ut en bok, vilket det inte borde göra eftersom jag faktiskt har tid att läsa nu till skillnad från förra veckan. Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn? var bara 120 sidor lång så den tog ju inte så lång tid... Men, men. Ibland går det väl lite trögt.

6 kommentarer:

 1. Allvarligt? Har de fått igång castingen? Men, hon är ju inte det minsta lik Katniss! Hon ser för söt och för gammal ut.. nej, fy. Och om någon ska spela Peeta så ska det vara han i Narnia! ..William Moseley, right?
  Nej, fy, hoppas filmen blir bra iallafall..

  SvaraRadera
 2. Emelie: Japp. Det har ryktats om Jennifer Lawrence ett tag, så jag var beredd på det... Men, men. Hon lär behöva ett sjukt bra prep team för att bli Katniss xD
  Tycker också William Moseley är den bästa Peeta av de jag sett, men han kommer nog inte få rollen.. Tror filmen blir awesome ändå :D

  SvaraRadera
 3. Åh, men jag tror att hon kan bli jättebra. Älskade henne i Winter's Bone där hon också spelade en riktig överlevare med sjukt mycket inre styrka. Titta på de här bilderna i stället för den glammiga röda mattan-bilden! :)

  http://www.bscreview.com/wp-content/uploads/2011/03/jennifer-lawrence-winters-bone.jpg

  http://korrektivpress.com/wp-content/uploads/2011/02/jennifer-lawrence-winters-bone-2010.jpg

  SvaraRadera
 4. Sara: Jo, ser man på de bilderna går det ju att föreställa sig det lite bättre. Men hon måste ändå genomgå en rätt så stor make-over, skådespela kan hon ju redan :) Måste se Winter's Bone nu ju, eftersom hon är med där!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Jag är optmistisk! Och var tvungen att blogga om det. :)
  http://0glorybox0.blogspot.com/2011/03/katniss-jennifer-bra.html
  Ja, se den!

  SvaraRadera