måndag 31 januari 2011

Olästa böcker

Om det är något jag avskyr så är det måndagar. Jag vet inte varför, jag har bara alltid hatat dem. Men jag är väl långt ifrån ensam om det... Dessutom har jag varit väldigt trött hela dagen så därför tänkte jag göra den lite roligare genom att samla ihop alla böcker jag har i bokhyllan men som jag inte har läst. Jag trodde att det skulle vara ungefär så många som det var, men jag trodde också att jag skulle bli stressad när jag såg dem samlade på ett och samma ställe. Men det blev tvärtom! Dagen blev plötsligt lite ljusare och jag blev otroligt pepp på att läsa alla dessa böcker :)

Here they are: (förlåt igen för mina kassa foto-skills)


Den fjärde boken nerifrån i mittenhögen är If I Stay, även om det inte syns, haha. Uglies har ett bokmärke i sig eftersom jag började läsa den... i mars förra året. Det är inte så att jag ogillar den, men av någon oförklarlig anledning har jag inte läst klart den än. Om lite mer än tre timmar så slutar mitt köpstopp och då ska jag fira med att köpa Delirium av Lauren Oliver som faktiskt kommer ut imorgon, men den finns att köpa redan nu. Ser så sjukt mycket fram emot den boken, så jag bara måste ha den. Får se om jag köper några fler böcker samtidigt.


Ha en bra vecka!

4 kommentarer:

 1. What?! Har du inte läst mockingjay än? Du måste göra det, min favorit i hela Hunger Games serien. Jätte många bra böcker du har att läsa!

  SvaraRadera
 2. Olivia: Haha, nej! Jag har inte vågat läsa den än. Vill inte att serien ska ta slut och så vågar jag knappt läsa för att jag är rädd för vad som ska hända. Men läser om Catching Fire nu, och efter det ska jag absolut läsa Mockingjay :)
  Gillar din blogg!

  SvaraRadera
 3. Du ser ut att ha en hel del intressant läsning i dina högar. Crescendo ska jag ta mig itu med senare, den ska bli intressant även om jag inte har jättehöga förväntningar.

  Ska ta itur med andra böcker när jag läst ut de olästa som står här hemma!

  Fin blogg! Jag hittade hit idag och tycker den verkar super =)

  SvaraRadera
 4. Zachan: Tack så mycket! Ska ta och kolla in din blogg också :)

  SvaraRadera